Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Procentarnas makt


Trots att jag ville famna dej
Varje morgon
Så gick jag
För jag var träl åt % arna

Ibland så var det månd-tors
Ibland t o m fredag
Innan famnarna möttes

Mer som en busstur där man möttes
På samma ställe, samma tid
En fikapaus tillsammans
Innan man for samma runda igen




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO