Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan


Fantasilöst och elakt
Stävar någon annan
För att reta upp någon
Eller döda någons själ

Av de som inte tar det så väl
Någon annan, kanske tycker om det
Men hur ska man veta, vad någon annan tycker
Tyvärr verkar någon per vers
Ha blivit någon annan
Eller tvärsom




Fri vers av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-26 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO