Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag är inte ensam


Jag är en människa
Och jag är inte ensam
Det finns gott om människor här på planeten
Jag är bara en av dom
Och som många andra bor jag mitt i smeten
Mitt i en förort
Farsta
I en liten förort till en stor stad
Om staden är så stor vet jag inte om man jämför mot många andra städer
Stockholms stad
Men det räcker till för mig
Jag ska inte klaga
Jag har det ganska bra
Jag har en vacker fru och en vacker dotter som jag älskar
och som jag försöker behaga
När dom mår bra och är glada får jag min löning tillbaka
För när dom mår som bäst
blir jag också glad

Jag är en människa
Och jag är inte ensam …….

Ken Cassel
6/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-06 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel