Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"lägg dej i fängelse, så han får sätta på" och det "utan att passera gå och inkassera 4000:-"


Fängelse



Fängelse kunders kärleksliv
En tjej, dum och naiv
Besöker ett rum, med ordet priv
Förspels smörja, kanske saliv
(För att knulla på en bädd av papper)

Förspel, en vakt visiterar naken
Som inspekterar baken
Och där fram
Finns de verktyg, finns de damm…

Sen ett hastigt skjut med en farlig man
Man kan ju undra, va de ger
Eller tror dom faktiskt, helt allvarsam
Att de kan ändra, det som sker

Tror de att de kan, göra om en arbetsskygg individ
Som ofta tidigt kom på glid
Tror de sej kunna, göra honom vanlig med arbetstid
Förväntar de sig inte, en omöjlig strid

Eller med deras barn
Var ska de hamna
Om inte i brottets garn
Och mellan rättsintanser famla

Tror de sig kunna göra under
Att just deras kärlek, unik och skön
Så att just deras, fängelsekunder
Kan nöja sej, med arbetarlön




Fri vers av LassO
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 10:05



Bookmark and Share


    *Zenobia*
tron kan försätta berg, sägs det...men jag undrar jag, i såna här fall....
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO