Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlaren


Som i burkar
Med döda fjärilar
Samlar han sina erövringar
På bild

En tagen
En annan på dagen
En till på natten
Fjärilar dödas med en dos

Sen sitter de som på nålar
Tjejer dödas, till en del
De sitter som på nålar
Med en erövringsbild

Alla tänker dock innan
”men mej, älskar han på riktigt”
”JAG ger mitt allt”
Så dagen efter, halvdöd
Besviken

Ser sej själv på bild
Bland de andra, fjärilsliken
Med mödan så förspilld
Kvinnor lär sej aldrig
Verkar det som

För en ny, förggrann sak
Har fångat intresset
Och vad ska han då med en ”gammal” till
För det nya killar, och ger lust




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-06 16:01



Bookmark and Share


  RogerIvan
Haha...
Det finns kvinnor som samlar på män med...
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO