Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att måla ett golv


Jag går in i rummet och börjar att måla golvet
Helt spontant
Helt tankspridd
För det är då som jag märker att jag har målat in mig själv
i ett hörn
Jag blir förbannad
Men jag kan ju inte skylla på någon annan än mig själv så i ren ilska i ren frustration över situationen råkar jag ge mig själv en smäll
i ansiktet med målarrollen
Klantig som jag är
Nu är hela jag färgrann och dan
Typiskt tänker jag
En olycka kommer sällan ensam
Min vanliga otur

Efter det så målade jag mig till rätta igen
Den här gången emot dörren
Yippie

Ken Cassel
6/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-06 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel