Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #16

 
värken sitter i magen
tomheten
vemodet över ofärdiga relationer

som om det saknades något
i bröstet
i revbenstrakten

som en inre kompass
för att jag aldrig
skulle känna mig hel

utan kärleksfulla
hela
relationer

 

__
1 Mos 2




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 13:05



Bookmark and Share


  Kalle.O
Underbart!
2008-07-11

  Marreb
kärleksfulla relationer - meningen med livet... (?)
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson