Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för att stökade ner ditt golv med mina kläder.

Naken.
Min hud
mot din,
nakenhet.

Mjuk,
följsam
hud.

Vita lakan.

Kyssar.
Din hals,
dina öronsnibbar,
din röda mun.

Tid och rum finns inte.
Bara
Vi
Och våra
Nakna kroppar.

Andetag
Tunga,
Varma,
Andetag.

Verkligheten pågår där utanför.
Men inget är så verkligt som vi.

Slut
Det finns inget slut på verkligheten,
Evigheten.
Och min orgasm har inget slut.
Och den var verklig.
Ända in i sängstommen.

Ett virrvarr.
Med kyssar
Nakenhet
Lakan.

Som slutar i en sprudlande sömn.
Slutar i en lätt dröm.
I svettiga armar.
Och utmattade andetag.
Somnar jag i din trygga famn.




Och när vi vaknar så ska vi göra allt

igen.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 14:32



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
"Verkligheten pågår där utanför.
Men inget är så verkligt som vi."

<3
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt