Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att växa upp i frikyrklig miljö är speciellt, man har en del minnen.


Pastorns bravader 1


Pastorn ville, att de som hade problem
Sjukdom eller annat
Skulle komma fram, för förbön
Den äldre kvinnan, känd för sina rappa kommentarer
Sade sej höra dåligt

Pastorn tog omedelbart tag i detta och bad
Så taket nästan for i luften
Efter bönen så flyttade sej pastorn en bit
”Kan du upprepa det här ordet” sa han, kam
Kam svara tanten
Bibeln sa Pastorn
Bibeln, sa tanten och fortsatte
”SÅ DÅLIGT HÖRDE JAG INTE FÖRUT HELLER”





Fri vers av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-07 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO