Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad



Jag saknar dej
När jag hade dej här, så förstod jag inte
Hur bra du var
Vilka prestationer du gjorde

Alltid trygg, säker
Vacker, skön, varm
Sval i värmetider
Så praktisk
Kanske inte så vackert målad
För mycke blått

Men jag saknar dej
I början sen du försvann
Så förstod jag inte
Att du var borta

Att det var ensamt
Att, du den tillförlitliga
Inte fanns kvar…
Kärlek och dunka dunka

Du, den enda, min enda vackra
Sköna ljuva
AMAZON kombi
Med din delada baklucka
Egenmodellad speedshift

B18 med 2 tums system
Egen svetsad plåt
Vackra linjer
Saknar dej så oerhört, ibland
Du underbara bil




Fri vers av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-24 00:37



Bookmark and Share


    *Zenobia*
förstår att du saknar...i synnerhet det där med den praktiska biten...då är en bil ovärderlig...
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO