Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se en bil nu, den ser ut som en Golf, Renault 16, eller Mercedes


Bilar var poesi


Taunus, cortina, Capri
Amazon, PV, 142 P1800
VW 1500, Passat (gam gamla) K70
Opel Rekord, Kadett, GT, Manta
SAAB, 92, 93, 96
STORA Extraljus, med stoppade skydd

Reanault 16, 15, 17, 12 Alpine
Peugeot, 304, 404, 604
Citroen PADDA, det var den man minns
Paddan som vräkte sej fram
Merca, 280,350,450

Caddilac, som Canon hade på TV
Eller Jaguar
MG, den rätta glödjen
Ferrari och Aston Martin
Ja som de hade på
Snobbar som jobbar
Naturligtvis

Allt detta vackra, sköna
Ljuva
Snabba, bilar
Och det, de lovar…
Man var för ung, för att köra och sen..
Men de flesta, hade man aldrig råd med
Men drömmarna har man råd med
Nu
Som då…




Fri vers av LassO
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 01:12



Bookmark and Share


    *Zenobia*
drömmar kostar inget...
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO