Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har haft, har inte haft


En varm blick
En varm kvinna
En kall öl
En varm bil
En varm känsla
En sval säng
En varm sängkamrat
Allt detta, har jag haft

En dum chef
En ful chef
En jobbig chef
En gniden chef
En vidrig chef
En sexistisk, pennallistisk chef
Allt detta har jag haft, flera klarar av
Mer än ett av dessa kriterier

En varm chef, som tänker på nåt mer
Än pengar…
Finns de såna?
JAG har aldrig haft nån
Om jag inte räknar mej själv.




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2008-07-17 02:12



Bookmark and Share


  RogerIvan
Chefen bakom spisen?
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO