Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bekant, hittade en bok, med namn storlekar, längd, diameter, omdömen av olika slag, hos sin fru. Han jobbade borta om veckorna...


Samlerska


Samlerska
Eller samlagerska
Kanske man kan säga
Hur många vill du ha dej istoppad
”den mänskliga korvmaskinen”

Hur mycket korv kan man stoppa in
Innan det bli fullt
Visserligen brukar det heta att det inte
Är korven man blir tjocka av
Utan såsen
Men med korv brukar komma sås

Så många, så ofta, så mycke
Så stor
Så snabb
Kanske läge att göra en avgjutning av alla
Så kan du hänga upp, som trofè stavar
I bokhyllan

Det finns namn på sånt, flera varianter
Men hororna, är inte dummare
Än att de åtminstone tar betalt
Mer än vad man kan säga
Om dej




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 16:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
Okej nu läste jag vad du skrivit längst upp, i liten text, då blev den lite mer sorglig genast. Men du skrev den ändå på ett humoristiskt sätt tycker jag. :)
2008-07-07

    Tea Alex
*garvar*
Haha. Rolig!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO