Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemma



Det finns, som oftast
En tragisk motsättning
Mellan de som behöver
Och de som ”ska ha”

Vissa behöver sjukskrivning
Vissa, ska ha…
Skillnaden kan va avgrundsvid
Eller, det kan flyta ihop




Fri vers av LassO
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 14:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant så sant- många gånger sliter de som egentligen skulle behöva en sjukskrivning ont på jobbet
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO