Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Så grip din chans men fort - innan den flyr bort underbart är kort - alldeles för kort - Povel Ramel -


För mig handlar livet om...

För mig handlar livet om
att hitta de lätta stegen
hitta den där gränden mellan de stora husen
njuta av stt liv
njuta av
det som är möjligt
att njuta utav

Veta om sin historia
men inte kvävas av den
tro på en framtid
men inte förlamas av den

Visst finns det stora tankar
visst finns det stora mål
men även det förmultnar
i höstens kalla grus




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 12:35



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Hitta gränden mellan de stora husen, gillar den liknelsen!!!!
2008-07-07

    Helga Elin
Ja det är det som är viktigt. Lycka är att kunna vakna och ha en vardag, att endast få oroa sig över vardagsproblem, när livet rullar på.
2008-07-07

  jardan
Du hittar de rätta orden o speciellt gillar jag "hitta den där gränden mellan de stora husen" tack för en sann text.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP