Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten

.

Där solstrålarna
drunknar i en förförisk
och färgexploderande
dans
då solen andaktsfullt
trillar ner
bakom horisonten
- detta förunderliga fenomen

Horisonten
- ett slut,
utan slut
Där oceanen möter
evig himmel




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 491 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-07 13:22



Bookmark and Share


  ettinterntskämt
Du vet hur Du ska använda Dina ord rätt.
Väldigt vackert.
2008-07-18

  Bissen
Ljuvligt uppmålat...
2008-07-14

  Madjori
Bara så njutbart vacker...

Tack!
2008-07-12

    Smart Blondin
otroligt fint och känslosamt
2008-07-11

    EMITSTI
Känslomässigt och vackert medryckande skrivet om den älskade horisonten!
2008-07-11

  Missi VIP
Mäktiga bilder. Jag njöt av varje ord. Mmmm....


Horisonten
- ett slut,
utan slut
Där oceanen möter
evig himmel


Tack
2008-07-10

    ej medlem längre
Oändligheten i ett koncentrat. Fina ord.
2008-07-09

  * Ammi *
Vackert och målande!
2008-07-09

  Lars Hedlin
Innerligt vackert...*L*
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Mycket estetiskt tilltalande.
Evighetsperspektivet är A & O.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna