Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvinsspyor och pizzaost

  

Klibbar sig fast

 

som sura rödvinsspyor

 

blaska ut

daska ur

vanisha mig

 

.

    

Fastnar i tändera

 

som trögsegad pizzaost

 

Rök ur

ryck ut

tandpeta mig




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-07 16:23



Bookmark and Share


  RogerIvan
Visst är det en maktlös känsla,
när man känner att magen plötsligt gör revolt
och kraftfullt,
på ett ögonblick kastar ur sig allt det goda...

Med lite tur så hinner man rädda lite gott
mellan tänderna;)
2008-07-07

  korpfjäder
Fy fagerlund. Eller möjligen Fagerlind.
Så äckligt bakfullt magstarkt.
Men kul.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP