Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerar igen då jag hade glömt sista raderna förra gången...


En helt vanlig höstdag

En helt vanlig höstdag
lika kall som varm
Livet kändes enkelt, det hade på något sätt förlorat sin charm

Jag tog på mig mina trasiga skor
och tog en vandring på en söndertrampad stig
Det var längesen jag slutade hoppas, plötsligt stod du där bredvid

Och vinden började spela en sorglig melodi
en låt från en sönderspelad skiva
Våra ögon möttes och din blick föll i min och du slet upp såret och började riva

En minut av tystnad, då du sa allt
det var mer än jag någonsin velat höra
Dina läppar sa förlåt, dina ögon blev våta
och du klamrade dig fast vid mig likt taggtråd och ville beröra

Höstens sista löv föll
och trädet släppte taget
ingen idé att hålla fast vid något som är dött
Du såg att jag insåg och försökte desperat hålla fast
men jag vägrar att trampa i något som är blött

Då föll du ur mina ögon
precis som det där lövet
som ligger på marken och kommer försvinna utan spår
Du borde ha tänkt lite mer innan du handlat
du borde ha försökt hålla liv i det som inte var dött igår




Fri vers av Hanni
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-07 18:18



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Talande text som tar mej med
till något som kan kännas igen.
Hösten är just detta för mig.
Sparar,med lite lätt ångest,som bokmärke
Den är både vacker o sorglig.
2008-08-02

    merasera
den här var bra! Känner igen mig själv...
2008-08-01

  häxanmara
Fint skrivet,gillar detta..
2008-07-10

  Louise. J
fint!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni