Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är min familj

Älskling!
Din dotter bråkar med mig nu igen
Retas och håller på
När hon säger att jag inte är hennes pappa är det någonting som jag inte vill förstå
Jag har ändå varit hennes pappa i många år
Ända sedan hon var liten
Ja, jag vet att hennes riktiga pappa dog redan när hon låg i mammas mage
Kvinnan som jag är gift med nu
Ja, jag vet att hon hade det tufft i sina levnadsår och det är därför som jag finns till här för att hela hennes sår
Hjälpa henne i rätt riktning
Jag kan göra vad som helst för henne utan någon som helst vinning
Älskar henne och hennes mamma
Ni är min familj

Ken Cassel
7/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 19:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar kärleksförklaring
2008-07-08

  MammaMia
Vilken kärleksförklaring..... Ni har hittat tillbaka, grattis....
2008-07-07

  anits VIP
Mycket vackert
skrivet till mor
och dotter
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel