Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill bli en bra politiker

Sluta
Det första som du måste göra för att bli en bra politiker
är att få en skärpa på din röst
så att man hör och förstår vad du säger
förstår vad du menar
Visa att du är någon att räkna med
En som inte kan lämna någon ifred
Med dina visdomsfulla ord har du lyckats att förändra hela vår Jord
Med dina visd0omsfulla ord så har du lyckats med att skapa en ny religion
En ny religion med en ny förnuftig sed
Där allt det som du säger tillhör folket
Där vi alla är en och samma
fast helt olika
Känner du dig svettig
Låt mig få den äran att med en ren servett
få torka dig om pannan
Om du går förre så följer jag efter dig på ett led ……

Ken Cassel
7/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel