Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa tid är nu

Livet leker och allt känns
så bra även fast det nu
är regniga dagar fast
det är då jag inte mår
som jag ska

Men jusst nu leker livet
jag mår så bra inombords
så detta gör att jag klarar
smärtan så bra fast regnet
strilar ute nästan varje dag

Vaknar nu på morgon efter
att fått sova en hel natt
utan mina jobbiga tankar
så jag känner mig väldigt
utvilad detta gör mig glad
jusst denna morgonstund

Man måste skriva om dagar
då man också får må bra
för det är nu min bästa tid
är här för jusst nu idag

Imorgon kan det vara annat
i tankarna så nu tar jag
dagen som den kommer
så idag är jag så hoppfullt
glad så jag spritter i hela kroppen
och tycker att livet är toppen




Fri vers av Ann-christin
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 21:26



Bookmark and Share


    Cajsa
Glada ord, bra skrivet
2008-07-07

  anits VIP
Härligt det bra av att njuta
av dom bra stunderna
2008-07-07

  Quasimodo
Härligt och bra för det att vara och njuta det goda i det NU vi har och är !!!
2008-07-07

  Maria T
Du har så rätt.
Man får ta till vara de goda stunderna
och njuta av livet
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin