Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågspel


Ibland det står och väger

Lutar och faller...

Känslorna göms bakom ett galler

svåra att nå

vill bara gå.........

Gömma mig i en liten vrå

där jag slipper gå på tå.......

Vill veta vad som är viktigt

och det som är riktigt

Vill följa mitt hjärta

Undvika all smärta

Vill vara vaken och se

vad livet vill ge..





Fri vers av Margithe VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-07 22:43



Bookmark and Share


  iennie
Låt inte känslorna styra över vad du tror livet vill ge.. Du blir lurad och får fel uppfattning om du inte reder ut känslorna. Hoppas jag fattade din text rätt ( :
2008-07-07

  Elaine.S VIP
Ibland är det just när man följer sitt hjärta som det blir smärtsamt men det bästa är att vara sann mot sig själv ...
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Det enklaste är att isolera sig totalt.
Så kan jag känna.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP