Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens melodi


När vinden spelar

bland träd och grenar

det blir ett mäktigt
skådespel

man förundras av det
vackra

som naturen ger

och inom en det

glädje ger

Allt sker efter naturens
mönster

Vi ser det genom våra
fönster

En längtan föds till liv

hur ska det nu bli..

Fylls av förväntan

av allt som kan ske...






Fri vers av Margithe VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-07 23:02



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Livgivande vackra rader.
2008-08-08

  Maria T
Ja, det finns mycket vackert i naturen
som ger glädje.
Fin dikt
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP