Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socker inte salt.



Med häcken upp och huvudet ner

i en slags breakdance position.

Allt det andra, det gamla är passé.


Det snurrar fortare i min skalle än i familjens,

hög på en fylla utan sprit eller socker.


Mitt bland alla dessa skitiga rockers.

Det ger sig när någon kliver i det nät jag ligger i.


Rullar runt och ser inte himlen för alla träd,

men det skiter jag i.


I ett hörn rinner tårar fyllda med socker inte salt.

En sprattlande kiknande lång gestalt.


Tack lill-stora nät för att du hjälpte mig med min glädjevolt




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-08 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean