Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extrapris


Ta en pris
Eller ett pris
Priset är dyrt idag
Men ändå prisas den av många
Extrapris söker man
Ta en extrapris
Om du har plats under läppen
Om dosan räcker…
För ditt prisade pris
På extrapris




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-12 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO