Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

McDonalds slogans


Köp en plus meny

Så får du mer att spy…


Hamburgare som ett löv

Lättare ur din röv


Med amerikanska mått

Klibbigt tunt, runt och smått



Det absolut lättaste quarterpounder

Du känt, du tappar vikt

Redan innan intaget


Betala aldrig mindre

Än hos mcDonald’s


Frensh frice to spice

More oil then you never need






Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO