Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring 0200


Ring 0200-891900

Om 10 år, så ska dödligheten bland hjärtsjuka
Vara halverad

Och förmögenheten bland forskarna
Dubblerad…

Och allmänheten som pröjsar allt
Är duperad, fast det är den redan nu

I andra fall så… brukar uppfinnare få finansiera sej själva
Innan de tar hem vinsten
Vem tar hem vinsten här, först så kostar det en massa stålar
Men sen, vem tjänar dom sen….




Fri vers av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 21:32



Bookmark and Share


  RogerIvan
Nåt ska man väl dö utav?
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO