Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ståplats


Ståplats i Nybroviken

Gratis, med grannar

Stående bland de andra liken

Utan kista

Ingen bräda, slipper spiken

Bara fottyngd som håller

Fötterna er och huvet upp




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO