Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten


Varje morgon så tar han i huset brevè

Och sätter sig i sin BMW

Spinner med hjulen iväg

Ty större är inte hans potens

Eller hans lilla intelligens

Än att han måste spinna loss för kul

Med sina bakhjul

För att imponera på sej själv, om inte annat

För nån annan, som ej honom bannat

Än…




Fri vers av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO