Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En alltiallo blandad dikt


Avslappnad
Tillbakalutad
Tar det bara lugnt i soffan och shillar
Tittar lite förstrött på ett Tv program medan tankarna mina så sakta flyger fram
Kanske jag ska sätta på min dator och skriva ner någonting
Men vad ska jag skriva om
Ska jag skriva om havet och vattnet eller om skogen och torra land
Eller ska jag skriva om kärlek i hopp om att kunna sätta någons hjärta i brand
Eller varför inte en alltiallo blandad dikt
En dikt som handlar om allt det här
Det får bli en kort sådan som börjar här

Kom så går vi ut ifrån skogen och ner till sjön
Sätter oss ner ibland klipporna
Tänder en brasa och grillar någonting
Kramar om varann
Tar varann i famn medan vi tittar in i varandras ögon lite grann tills maten har hunnit bli varm
Bara njuter av världsalltet långt in i fantasin
Vad vackert det är här, tycker jag
där du och jag
är just nu
Och jag är så glad över att få vara här med dig
kärleken min

Ken Cassel
8/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-08 13:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Glad och underbart- grilla nere vid stranden....finnas tillsammans
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel