Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter på mig min grodmansdräkt

och dyker ner i det blå
Dyker ner och hälsar på hajarna som simmar så fritt här
Dom har blivit mina vänner
Fast vi ser lite olika ut är vi lika gråblåa som små blåbär
Och vi känner en gemensam respekt för varandra
Så när någon av dom är lite allt för nyfiken och hälsar på mig klappar jag den bara lite lugnt på nosen
med orden
med tankarna
Ta det lugnt
Allt är okej
Jag ska inte göra dig illa
Men så dyker jag också tillsammans med hajarna
Det är en ära
Det är en vördnad
att få simma tillsammans med dessa otroliga varelser

Sätter på mig min grodmansdräkt …….

Ken Cassel
8//7-08




Fri vers av Ken Cassel
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-08 14:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Härlig text att läsa men simma
med hajar ingen dröm för mig
2008-07-08

  Michaela Dutius
Bravo - en text som bär ditt signum i varje ord
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel