Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack matt


Känner mig så utsatt
Strandad
En blandad mix av känslor
Ända sedan hon gick sin väg har jag känt mig så tom och ensam
Så just nu har jag det svårt för att le
Just nu känns ingenting glatt
Men allting händer väl av en orsak
Så tråkigt bara för jag älskar ju henne
Men nu är det tydligen slut
Schack matt

Ken Cassel
8/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 14:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Ledsamt
2008-07-08

    tramp
Ajj då
Att tappa sin dam under ett parti är åxå svårt snygg text med passande titel !
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel