Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinas national symbol


Panda också
Vad söta dom är
Lika söta som de är lömska
Lätt att lura sig av det vackra
Det är så att man kan börja att grina
Tråkigt bara att dom bara finns i Kina
Bambuns land
för utan bambun har ju pandan inte en chans
Pandan
Kinas national symbol
Och smått busiga är dom, dom små björnarna

Ken Cassel
8/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 15:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Dom ser så goa ut på bild
och film så söta pandorna
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel