Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting existerar längre.


Jag svarar med tystnad

och du halvskriker

\"sluta se så deprimerad ut\"

och jag svarar med tystnad
för jag har slutat bry mig
det spelar ingen roll längre

ingenting du säger betyder nånting ändå

mina öron har slutat lyssna
och jag tror inte ens att dina ord existerar längre




Fri vers av mineralhjarta
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-07-10 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, känner igen mig sååå mycket i dessa ord:
för jag har slutat bry mig
det spelar ingen roll längre
- ja och alla andra också!
2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta