Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De eviga banden

*

vid den blanka lilla sjön
och den hemliga stranden
i drömmarnas magiska värld
du och jag i den mjuka sanden

*

i den himmelska solnedgången
somnade du tryggt på mitt bröst
dofterna av oss genomsyrade allt
i sommarnatten fann vi vår tröst

*

tystnaden som alltid skrämt
förvandlades till sällsam frid
i soluppgångens strålande rike
ville vi förbli i evinnerlig tid

*

mörkret som alltid skrämt
förvandlades framför ögonen på mig
under gnistrande stjärnor i oändlighet
såg jag bortom evigheten med dig

*

vid den blanka lilla sjön
och den hemliga stranden
i drömmarnas magiska värld
knöts de eviga banden

*




Fri vers av Freeman
Läst 585 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-08 16:59



Bookmark and Share


  isabel louise
trollbindande vackert!
2008-09-21

  Fånga dagen
jättevackert skrivet du berör underbart

Mvh Anna-Karin
2008-09-19

  harriet
jätte vackert...magisk läsning :-)
2008-08-27

  Yvonne
Magisk och helt fantastisk dikt.
2008-08-25

    ~maria~
ojoj jag får rysningar, helt underbart, den som du skriver om kan skatta sig lycklig , helt underbart vacker poesi
2008-08-21

  Saramaria79
Åh, sommar,värme å kärlek! Vackert!
2008-08-20

  aol
underbart, jag riktigt såg den där sjön
5 blåklockor från mig
2008-08-12

  Spir@
Ljuvligt....
2008-08-12

  Bibbi VIP
Ljuvlig poesi.
Applåd!
2008-07-31

  Ilona _L
Så vackert och målande!
2008-07-22

  Angeldust
Jättevackert kram Tinny
2008-07-21

  Stefanie Nerman
den är mycket vackert målande
Bra !
2008-07-11

    Lindizz
Vackra ord ger vackra bilder åt läsaren. Härligt poetat. Varm applåd.
2008-07-09

  AnnaMy
vackert och stadigt! får upp fina bilder i huvudet och jag gillade denna dikten starkt!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman