Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slutet är jättekonstigt. men jag kan aldrig få det rättt.


Sötsliskiga sagor och prinsessor

trodde du verkligen på evigheten?

fick du aldrig lära dig att
evigheten bara existerar i sötsliksiga saogr
du vet alla de där om prinsar och prinsessor

och vi blir ändå aldrig prinsessor
hur många prinsessklänningar och
tiaror vi än köper
(dessutom tror jag inte att rosa är min färg)

så varför ska vi då tro på evigheten?
den existerar inte i vår värld
vi är inte värda den

fast egentligen trivs jag nog rätt bra utan
för vem vill egentligen leva i evigheten här
och veta att det aldrig tar slut

(det bara fortsätter snurra för alltid)

och ska jag vara ärlig så tror jag hellre
på verkligheten än på evigheten




Fri vers av mineralhjarta
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-07-10 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta