Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet småfågelskådande


Ornitolali

Vattenrall rallar i fallen
Talgoxen joxar i tallen
Backsvalan backar på svalen
Se upp! Hon blir näktergalen




Fri vers av stenhur VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-08 20:57



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Denna var också rolig! Näktergalningar ha jag tänkt skriva något om; har aldrig blivit av, får vänta tills i vår då det känna mer aktuellt!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP