Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte och jag ska inte krossa någon annans hjärta. Det är inte alls vad det här handlar om. 'nuff said?


För att stilla ett begär måste man skapa ett annat.

& utan att riktigt tänka efter
försöker jag stilla det här jävla begäret av
beröring, bekräftelse, gillande, sysselsättning.
Kanske till och med ett annat hjärta att krossa.

Jag skäms för jag vet
att det inte alls är rätt sätt.
Det är aldrig rätt sätt när man vill hålla
sig själv flytande genom att dränka någon annan.
Inte så som du gjort mot mig.
Så ska jag inte göra mot någon annan än dig.

& det här hålet i mig blir aldrig fyllt,
blir aldrig fyllt av någonting - oberoende
på storlek och omkrets.
Ingenting spelar någon roll för det kommer
aldrig bli större än rastlösheten.
Min alldeles egen rastlöshet som du såg till att
plantera i mig.




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-08 23:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Behovet av berörelse och bekräftelse är som jag ser det fullständigt legitimt, men det tycks vara så att vissa helt enkelt inte skall få allt det där.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg