Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt efter en artikel i DN i dag


Ju mer jag älskar dig

Ju mer jag älskar dig
dess mindre blir jag lik dig.
Ju mer jag älskar dig
dess mer blir jag lik MIG




Fri vers av ingvar VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-09 12:45



Bookmark and Share


  med mycket mera
Stämmer så bra!
2011-07-23

  Carola Viola Hedelius VIP
Lovande bra!
Tolkningsbar verkligen
För mig två känslor
2008-08-16

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
Applåd!
2008-07-15

  Kristina Wallbing
Ja, va bra! Ju mer kärleken växer i oss, desto mer blir vi de vi är ämnade att vara.
2008-07-09

  Michaela Dutius
Mycket vishet i få ord,...tack för den tanken...den är underbar!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP