Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du är dig själv

Du behöver bara vara dig själv för att vara speciell
Du är någon som någon älskar
Du är någon som någon vill ha
Du är någon som någon vill ha med sig varje dag
Du är någon som gör någon glad
Ja, det gör du
När du skiner upp är du faktiskt riktigt kul
Så vad du än gör
Var dig själv
För när du är dig själv är du riktigt speciell
En riktig karaktär
Ett riktigt original

Ken Cassel
9/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 14:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att vara sig själv för att vara speciell- en härlig tanke!!!
2008-07-11

  anits VIP
Helt rätt, man ska vara sig själv
vara den man är inte försöka
göra sig till
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel