Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en riktig bokmal

Jag går till biblioteket som vanligt för att leta rätt på en viss bok
Jag är en riktig bokmal
En riktig tok
Äter böcker till frukost, middag och kväll
Så fort jag får en ledig stund över suger jag i mig när jag läser
rad efter rad
Ibland så blir jag ledsen över det som jag får läsa
och ibland så blir jag riktigt glad
Som oftast så blir jag faktiskt glad
Jag lever mig in i boken
Mitt i boken
där är jag

Jag går till biblioteket ……

Ken Cassel
9/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 15:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt, bokmal det är vad
jag är också
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel