Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling! Vad har du gjort med mig

Älskling!
Vad har du gjort med mig
Vad har du satt för trollformel på mig som gör att jag bara älskar dig
Dig och ingen annan
när det finns så mycket andra vackra kvinnor häromkring
Jag vet inte vad jag ska tänka
Jag vet inte vad jag ska tro
Om du har lyckats kasta något magiskt pulver på mig kan jag förstå
varför jag ibland i vissa situationer
inte kan få hjärnan att gro
då det bara flimrar framför ögonen hela tiden som om jag hela tiden
springer över en bro
Jag springer och springer över bron men kommer aldrig fram
men det gör ingenting för mitt på bron
där står du och väntar
du som gör den här sagan sann för med ditt magiska pulver lever jag nu mitt i paradisets land
Älskar dig

Älskling!
Vad har du gjort med mig ……….

Ken Cassel
9/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-07-09 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel