Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar!


Tra la ala la la
Pengar
Pengar försvinner
Pengar går åt
Igår så köpte jag mig en lyxbåt
Kosta några miljoner
Men det drabbar ju ingen fattig

Hi Hi Ho Ho Ha Ha
Pengar
Pengar är som bensin
Man bara matar och matar sin maskin till bil för att ta sig några mil
Akta dig för här går det undan när pengarna bara försvinner med sitt retsamma leende och sin dåliga stil
Och med en gammal Kung på bild till på köpet
Se upp
Dags att byta fil

Trada da da ada
Pengar
Pengar är som en gas
Dom bara försvinner ur händerna med en jäkla fart
Man hinner knappt hålla i dem innan de försvinner hit och dit
i små hål
Jävla skit!

Pengar ……

Ken Cassel
9/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 16:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja se pengar....är till bekymmer för fattig och för rik..inte bra att ha för mycket av dem och inte för lite...
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel