Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det syns nu, i media... precis som de syntes förr...


Hussarna



Bush han hade en liten hund
Blair var hans namn serru
Bush han hade en liten hund
Blair var hans namn serru
Bush han hade en liten hund
Blair var hans namn serru
B L Ä A I R
B L Ä A I R
B L Ä A I R

Blair var hans namn serru….

Putin har nu en liten hund
Medvedev är hans namn, serru
Putin har nu en liten hund
Medvedev är hans namn, serru
Putin har nu en liten hund
Medvedev är hans namn, serru

M E D V E D E V
M E D V E D E V
M E D V E D E V

Medvedev är hans namn, serru

(SKÄLLNU säger husse, SKÄLL som f…)




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-09 19:46



Bookmark and Share


  a h de v
bra!
men sången blir möjligen kraftfullare om själva refrängsbokstäverna bara är fem som i riktiga visan
BLÄIR och
MEDVD?
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO