Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår

Du slickar dina sår,
smakar på ditt blod.
Tiden som går läker dina sår.

Du finner ro i det röda.
Livets vatten, livets eld.
I det röda kan hatet flöda.

Du älskar hämnden rå.
Låt det röda blöda.
Få tiden att sluta gå.

Och nu blöder du igen.
Det röda är ditt kall.
Du hade det på känn,
ty du skapar dina egna sår, min vän.




Fri vers av Daybreaker
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-07-10 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker