Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor tiger bara...


Kvinnor tiger bara
När de är arga
Eller ledsna
Ibland
Inte ens då

Tutututututututut
Om du ringer
Trådarna går röda
Upptaggetton
Hela tiden

Eller också skäller de
Av ilska
”Va söt du är när du är arg”
säger man och hon hoppar
jämfota av ilska

HHHhmmmmrrrrvvvvvvvhhhh
Låter det, och….
”Jag blir så förbannad på dej”
hehe som om hon behövde säga det…
Puss älskling, så söt du är
aaaaaAAAAAhhhhhhaaaaAAAA
och i värsta fall, så hukar man sej

Men, lite tystare blir de ofta
När de är arga… och varför
Blir de arga så lätt
De små liven….
;=)




Fri vers av LassO
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 21:30



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här är både varm och oerhört mänsklig..men..hörru Larza där nere...ta och skärp te dej
2008-07-12

  RogerIvan
Ibland surnar dom till lite...
Men det brukar gå till sig;)
2008-07-10

  Morfeus
Kanske de är arga för att de inte blir tagna på allvar?
2008-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Vissa är bäst när de är tysta.
2008-07-10

    *Zenobia*
ja...VARFÖR???
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO