Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelat på riktigt



Jag staplar
en massa ord
på varandra
och du
tror oss finna
varandras trådar
att nysta oss närmare
sen skiljas
tomheten efter
sår tvivel
i glädjens mylla
vad sades
egentligen fanns
där någon mening
erfarenheten och viljan
blicken och det spelade
samförståndet var
det spelat på riktigt
eller låtsas tvekar
inför din äkthet
när känslan säger
jag själv är
en kuliss




Fri vers av Bögen
Läst 548 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-09 21:06



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Bokmärker och applåderar* livets spel!!
Vad vet vi om när livet är spel...på riktigt...en kuliss eller bara en repris...
2008-07-18

  Rakel Lorner
tomheten efter
sår tvivel
i glädjens mylla
vad sades
egentligen fanns
där någon mening

Dessa tvivel som har styrka nog att välta det mest rationella i oss. "På rikigt" är mitt favorituttryck, tror jag. Och man kan låtsas och bedra sig själv på riktigt också. Det är läskigt! Kuliss är också ett bra ord. Gillar denna!
2008-07-09

  karenina VIP
bra flyt i orden, du förmedlar känslan väl.
2008-07-09

  Matilda Linnéa Tinér
jag gillar det här,
ordvalen är tilltalande.

tomheten efter
sår tvivel
i glädjens mylla

gillar det mest
men gillar allt :)
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bögen