Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klangen i kyrkan

Är jag den ende i denna kyrkan
som ägnar hela min hemliga dyrkan
åt orgelns sista ljud?
Dom andra dom samlar
på kläderna, famlar
tar på en mössa, drar åt en rem
medan klangen sakta letar sig hem
stillnar och landar hos Gud




Fri vers av stenhur VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 21:18



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket fint formulerat om "orgelns sista ljud" som kan få en musikälskare i trance medan nästan alla andra tycks vara helt opåverkade, något som en organist, som jag (tillika Bachälskare bl.a.) aldrig har förstått. Bra och finstämt!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP