Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något dör, något föds

alla minnen
alla känslor
alla tankar
tog sig en form
och bildade en tår

som rinner nerför min förr så torra kind




Fri vers av Hanni
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-10 03:05



Bookmark and Share


    Issand.
du skriver ju bra, hittar de annorlunda
2008-08-23

  Quasimodo
Sorg och vemod i minnen och känslor som kommer till uttryck här, men insiktsfullt i att "något dör och något föds" !!!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni