Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om utan saknas allt


Utan finns inget

Blind snubblar jag
Vid klippors brant
Faller mot sten

Lyft ljuset till
Ögonlock av mörker
Låt mej få se

Vinglar högt uppe
På stupets brant
Osäker att vandra

Sträck fram din
Famn av blommor
Led mej fram

Vilsen i tanke
Utan framtidens tro
Tid upphör utan mål

Sätt din fjäderpenna
På papper av silke
Rita min karta i bläck

Kärlek kärlek
Led mej rätt

Tilltro tilltro
Ge mej hopp

Ömhet ömhet
Värm mej djupt

För utan
Finns inget




Fri vers av Jack_iX
Läst 821 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-10 09:10



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Poesi av mycket hög klass. Av Dig kommer jag läsa mer.
2009-04-22

  Fånga dagen
Vilken helt underbart vacker dikt allt smälter ihop orden går i varandra och leder till nästa och nästa
mvh ak applåder
2008-10-14

  prinscess VIP
väldigt vackert den här borde få en guldstjärna
enligt mig
strålande
2008-07-11

  lyckeli
Mmmmm....skön läsning....
2008-07-10

    sunnanvind
Läser och känner både längtan och saknad, vädjan och litenhet...gillar speciellt raderna

Sätt din fjäderpenna
På papper av silke
Rita min karta i bläck

Men hela dikten är mycket fin! Kram!
2008-07-10

  Cris
Vackert!! *gillar*
2008-07-10

  DanSan
*****************************

Härligt och kärleksfullt poetat. . .
Ja utan kärleken vad finns då?

*APPLÅDER*

*****************************
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX